Blog

Gids voor online apotheken

 

Online apotheken beheersen snel de industrie voor voorgeschreven medicijnen. Steeds meer patiΓ«nten kopen bij online apotheken in plaats van langs te gaan bij hun plaatselijke apotheek. Ondanks hun populariteit zorgen veel online apotheken nog steeds voor problemen bij sommige consumenten. Hieronder vindt u enkele richtlijnen waarmee u rekening moet houden voordat u dat online aankoopformulier van een apotheeksite invult.

Rechtmatigheid van online apotheken

De Amerikaanse FDA heeft beslag gelegd op de activiteiten van verschillende online apotheken. Vanwege hun verzending van geneesmiddelen op recept moesten deze bedrijven beslag leggen op hun procedures. Deze medicijnen werden niet alleen gecontroleerd op soort, maar werden gewoon aanbevolen via online communicatie. Zowel de FDA als de Drug Enforcement Administration eisen een persoonlijk lichamelijk onderzoek en een aanbeveling door een arts voordat ze medicijnen Lorazepam bestellen zonder recept bestellen die aan beperkingen onderhevig zijn. Het is zowel illegaal als riskant om een voorgeschreven briefje te verkrijgen uit een internetcorrespondentie. Elke arts zal stellen dat een persoonlijke diagnose juister is dan een recept via internet of telefoon. Raadpleeg in het belang van uw gezondheid altijd een arts voordat u medicijnen van het net koopt.

Drugs die naar de Verenigde Staten worden verscheept, worden onmiddellijk door de douane in beslag genomen. De meeste mensen slagen er nog steeds in om hun medicijnen via verzending te verkrijgen, maar de huidige wetgeving vereist dat ze persoonlijk worden afgeleverd en niet via import. De douane zal extra streng zijn als de in beslag genomen medicijnen verboden middelen of voorgeschreven medicijnen zijn. Qua hoeveelheid is een voorraad van maximaal drie maanden de enige legitieme hoeveelheid voor verzending. Deze 90 dagen levering kan alleen voor individuele doeleinden worden toegepast. De ontvanger zal juridische beschuldigingen behandelen als de voorraad langer is dan 3 maanden en wordt geΓ―nterpreteerd voor verkoopdoeleinden.

Redenen voor online apotheken?

Het bestellen van medicijnen via internet heeft natuurlijk zijn moeilijkheden en beperkingen. Maar waarom staan mensen erop hun medicijnen bij online apotheken te kopen? De stijgende waarde van de gezondheidszorg heeft ertoe geleid dat meer Amerikanen hun medicijnen via internet kopen. In tegenstelling tot buitenlandse landen moeten Amerikaanse burgers veel meer betalen voor hun drugs dan inwoners van andere landen. Veel apotheken bieden lagere kosten, tenzij ze veronderstelde consultkosten hebben. Deze onwettige prijs is duurder in tegenstelling tot een geplande afspraak met uw vertrouwde arts. Blijf uit de buurt van apotheken die vaag zijn over hun voorschriften. Zelfs als de prijs lager is dan bij een lokale apotheek, zult u op de lange termijn geld uitgeven voor de toekomst van uw gezondheid.

Een ander voordeel van online apotheken is de privacy. Mensen met gΓͺnante of zorgwekkende aandoeningen zoals impotentie, haaruitval, depressie, schizofrenie, enz. kunnen aan hun medicijnen komen zonder het persoonlijk aan volslagen vreemden te onthullen. De vertrouwelijkheid van de aandoening wordt bewaard tussen de consument en de arts. Het voordeel en gemak van vertrouwelijkheid blijkt uit de winstgevende verkoop van Propercia, Viagra, Xenical en Phentermine.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *