Blog

Bouw je eigen stuntstep skatepark

 

Als je het beu bent om constant gevraagd te worden om te verhuizen uit openbare ruimtes of op straat en als je een lange autorit verwijderd bent van een binnen- of buitenskatepark, probeer dan eens om je eigen mini-skatepark voor je te maken en andere rijders om op je stuntstep te rijden.

Er zijn verschillende manieren om je eigen skatepark voor stuntsteps te maken, inclusief het in elkaar zetten van een skatepark dat niet beweegt in je voor- of achtertuin of door een paar hellingen te hebben die je mee naar buiten kunt nemen, naar een park of naar het huis van een vriend wanneer je maar wilt. je hebt zin om te oefenen.

De beste manier om te beginnen met het bouwen van je eigen stuntstep skatepark is door te investeren in een paar hellingen waarop je wat basisstunts kunt uitvoeren. Er zijn een aantal verschillende skate ramps die geschikt zijn voor stuntsteps, met als een van de beste:

Kryptonics Skate Park Zone-lanceerhelling

Een goede kwaliteit en grote ramp die geschikt is voor alle stuntsteps, de Kryptonics Launch Ramp is groot genoeg om serieuze lucht te krijgen voor het uitvoeren van stunts. De oprijplaat heeft een taps toelopende voorrand voor een gemakkelijke overgang en een gebogen, licht getextureerde oprijplaat die u soepel en plezierig zult vinden om op te rijden. Geweldig op zichzelf of als onderdeel van een skatepark, de ramp heeft antislip rubberen voetjes en ziet er stijlvol uit in effen zwart.

Naast een ramp en om een grotere verscheidenheid aan trucs en grinds uit te voeren, wil je ook een grindrail. Rails zijn redelijk goedkoop en kunnen heel leuk zijn om op te oefenen, met een van de best werkende en voordeligste rails:

OSX Ospray-rail

De Osprey skate, grind en slide rail is een stevige rail die geschikt is voor stuntsteps en bijna twee meter lang is en geweldig is om alle verschillende soorten grinds en slides op te oefenen. Met een micro-verstelbare centrale poot kun je de hoogte precies naar wens aanpassen, waardoor de rail een geweldige aanvulling is op elk zelfgemaakt skatepark.

Als je je ramps wilt uitbreiden om een echt skateparkgevoel te krijgen, wil je misschien een rampbridge kopen om je skatepark meer vloeibaarheid te geven en om overgangen tussen elke ramp en trick te hebben. Een goedkope en kwalitatieve oprijbrug is:

Rampage Lanceer Ramp Bridge

Fantastisch om door te gaan met trucs en meer keuzes te hebben dan alleen een ramp, de Rampage Launch Bridge is een sterke aanvulling op elk zelfgemaakt skatepark. Bedoeld om aan kleine hellingen te worden bevestigd, biedt de brug een stevige basis die tussen trucs door kan vloeien en kan worden gebruikt voor sprongen.

Dit zijn geweldige items die met elkaar kunnen worden gebruikt om thuis je eigen skatepark te creรซren met potentieel honderden uren plezier op je stuntsteps.

Als je oprijplaten van je eigen materialen wilt maken, zou ik altijd advies inwinnen bij een volwassene of expert, omdat deze gevaarlijk kunnen zijn en letsel kunnen veroorzaken als ze breken. Daarom is investeren in een speciaal gemaakte oprijplaat vaak een betere beslissing.

Welke optie je ook kiest, het hebben van je eigen skatepark kan tijd besparen door uren te reizen naar indoor of outdoor skateparken en kan een betere manier zijn om een betere rijder te worden dan het uitvoeren van tricks in openbare ruimtes.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *